Onze producten

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment van brood, broodproducten en patisserie uit eigen atelier.  Regelmatig wordt ons aanbod aangevuld met nieuwe producten. Vaak seizoensgebonden, maar ook op vraag van de klant.  In de mate van het mogelijke werken wij ook op maat.

Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk ingrediënten aan te schaffen uit de regio.  Zo komt onze bloem van een plaatselijke bloemmolen, kopen wij ons vers fruit aan bij een fruithandelaar uit de buurt, gebruiken wij gehakt van onze plaatselijk keurslager en plaatselijke kippenwinkel voor ons worstenbrood, verse melk van een plaatselijke boer, enz. …

Uiteraard hebben wij ook specialiteiten van het huis.  Zo is onze speculaas tijdens de periode van De Sint wijd en zijd gekend, maken wij Huirtuitse Peerkes (amandelkoekjes met Peerstoet) en mogen wij stellen dat heel wat van onze patisserie uit eigen atelier goed wordt gesmaakt.  Pudding maken wij nog zelf met verse melk en ook onze confituur zoals voor onze vlaaien of boterkoeken wordt nog zelf gekookt.  De liefde en passie waarmee we dit maken proef je ook in onze producten.