Peter is opgegroeid in een bakkersfamilie. Zijn passie voor het bakken en creëren van mooie en heerlijke producten werd hem met de paplepel ingegeven.  Niet enkel van thuis uit maar ook bij andere leermeesters leerde hij het vak.  De stille droom om ooit een eigen bakkerij te starten is altijd gebleven. 

Inge vond haar ding in de sociale sector.  Werken met en voor mens is haar passie altijd geweest, maar was nooit vies van nieuwe uitdagingen. 

In 2016 besloten zij de fakkel van familie Eykens over te nemen. Peter werkte toen al meer dan 15 jaar bij bakkerij Eykens en dit zowel voor de broodproducten als patisserie.  Bakkerij Eykens overleefde al meer dan 5 generaties.  De kwaliteit, klantvriendelijkheid en authenticiteit van de bakkerij was Peter altijd genegen.  De keuze was snel gemaakt toen ook Inge vond dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.  Samen met het bestaande personeel zijn ze ervoor gegaan.

Vanuit de beroepsopleiding van Inge dragen zij ook hun steentje bij aan een betere economie door o.a. het creëren van een stageplaats voor mensen die deze ervaring nodig hebben om hun talenten te (her)ontdekken en op die manier toch meer kunnen groeien naar een integratie op de arbeidsmarkt.  Respectvol en (h)eerlijk werken trekken zij door van product naar personeel tot en met onze klant.